Aanleg grote voortuin

In Snelrewaard hebben we een grote voortuin geheel naar eigen ontwerp mogen aanleggen.

Tuin met damwand en vlonder in Zoetermeer

Een mooi project mogen uitvoeren in Zoetermeer! Gezien de tuin aan het water grenst, is er een damwand en vlonder met trap naar de tuin geplaatst. Verder is de hele achtertuin aangepakt: bestrating, schuttingen, kunstgras met trampoline, cortenstalen plantenbakken, beregeningsysteem en verlichting.

Vlonders

In Gouda bij twee tuinen naast elkaar vlonders mogen aanleggen inclusief hekwerken. Via pontons hebben we de materialen aangevoerd, zodat deze niet door de huizen hoefden. Tevens bij een van deze tuinen de bestrating aangelegd en grond aangebracht ter voorbereiding van de beplanting welke wij in het voorjaar gaan plaatsen!

Bestrating en speeltoestel

Een pad met 100x100cm tegels aangelegd, alsmede een duikelrek mogen vervaardigen en plaatsen in Rijswijk!

Tassen voor Floreant JO13-1

Banfield Landscaping en Banfield WoodWorks hebben tassen gesponsord voor het team JO13-1 van voetbalvereniging Floreant JO13-1!

Tuin aan het water

Een grote tuin aan het water, zonder achterom! Met behulp van pontons de tuin leeg gehaald en ook alle benodigdheden via het water er weer in gekregen. Een prachtige tuin mogen aanleggen met bestrating aan het huis en muurelementen om het hoogteverschil op te vangen. Het gazon met stapstenen aangelegd en een pergola voor speeltoestel. Uiteraard de schoeiingen aangepakt, bestrating en vlonder met grote overkapping aan het water gerealiseerd met trap van gazon naar deze onderste verdieping aan het water. De verlichting maakt het geheel mooi af. Wat een gaaf project! ...

Even voorstellen: Banfield WoodWorks

Naast de tuinen vinden we het erg leuk om met hout te werken en hiervan meubels, overkappingen, accessoires etc. op maat te maken. Hieruit is het idee ontstaan om naast Banfield Landscaping tevens Banfield WoodWorks te starten. De loods naast het hoveniersbedrijf huren wij nu ook en hier komt de showroom/winkel met tafels, banken, kasten, accessoires etc.! Nog min of meer in de opstartfase, maar elke donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we aanwezig van 9:00-17:00. Leuk als je eens langskomt!

Grote bijzondere overkapping

In Rijswijk hebben we een grote en bijzondere overkapping mogen plaatsen. Met hardhouten doorkijkwanden, gestukte muren en keramieken vloer. Ook de elektriciteit en verlichting geplaatst. Een mooi project!

Aquarium meubel

In samenwerking met Hal 5 hebben we een robuust aquarium meubel met industriële look vervaardigd. Het op maat gemaakte meubel inclusief aquarium is verkrijgbaar bij Verloop te Hazerswoude-Dorp. Uiteraard kunnen wij het meubel exclusief aquarium ook voor u maken.

Voor- en achtertuin

Een voor- en achtertuin aangelegd naar wens van de klant in nieuwbouw Park Triangel te Waddinxveen. Met verschillende maten betegeling, kunstgras en verhoogde plantenbakken.