We kunnen eigenlijk alles wat met uw tuin te maken heeft voor u uitvoeren. Van aanleg van tuin en vijver inclusief beplanting tot onderhoud en renovatie. Uiteraard alles in overleg met u.

Allereerst zal er een afspraak bij u op locatie gemaakt worden om de gewenste werkzaamheden te bespreken en de maten van uw tuin op te nemen. Met deze gegevens zal een ontwerp en prijsopgave worden gemaakt en dit wordt met u besproken. Eventueel weer tijdens een persoonlijke afspraak. Wanneer alles naar uw zin is en u akkoord gaat, spreken we af wanneer er begonnen wordt met de werkzaamheden.

Ontwerp

Ontwerp Banfield Landscaping | omgeving Boskoop

Voordat we beginnen met werkzaamheden, is het belangrijk om een ontwerp te maken. Uw eisen en wensen worden vertaald in een gedetailleerde tekening of schets op schaal, zodat ook de praktische zaken uitgelicht worden. Uiteraard maken we hier direct een prijsopgave bij. Tijdens een volgende afspraak bespreken we het ontwerp en de offerte. Eventuele aanpassingen maken we alvorens over te gaan tot de uitvoering.

Aanleg

Als het ontwerp naar uw zin is en u akkoord bent met de kosten, kan begonnen worden met de aanleg. Dit kan uw hele tuin betreffen, maar ook een gedeelte. Een vijver wellicht, of puur de beplanting van uw huidige tuin.

Onderhoud

Onderhoud Banfield Landscaping | omgeving Boskoop

We kunnen het onderhoud aan uw tuin en vijver verzorgen. Snoeien, opruimen, onkruidvrij maken. Dit maakt een groot verschil! We maken afspraken over de frequentie en wat u per onderhoudsbeurt gedaan wilt hebben. Zo ziet uw tuin er altijd representatief uit.

Renovatie

U heeft een prachtige tuin, maar er zijn wat zaken aan vervanging toe. Zoals de bestrating of wellicht (onderdelen aan) de schuur.

Of uw tuinmeubilair kan wel een opknapbeurt gebruiken. Ook dat kan in overleg geregeld worden. Van ‘groene vingers’ tot ‘2 rechterhanden’ – als er maar iets moois uitkomt.